Activitats

sin-titulo-1

.

HATHA IOGA

El Ioga és una eina que ens ajuda a ser més flexibles, tant físicament com mentalment. Ens fa més serens i més capaços de controlar les emocions, integra la unió de cos-ment- esperit.

.

HATHA IOGA
pilates

.

PILATES

El Pilates és un mètode d'entrenament que tonifica i estira la musculatura. Millora la postura i estilitza. Corretgeix la postura prevenint i millorant els dolors d'esquena, millora el rendiment esportiu i prevé lesions en la pràctica d'altres activitats.

.

PILATES
el-haren

.

DANSA ORIENTAL

Coneguda com Dansa del Ventre o Raks Sharki és una dansa sensual i molt diversa que realça la feminitat. Un excelent exercici cardiovascular i muscular a més de millorar l'estat d'ànim i emocional i fomentar la creativitat. És adeqüada per a totes les edats i també per a la recuperació postpart.

.

DANSA ORIENTAL
sin-titulo-1

.

MEDITACIÓ

La meditació es la practica que propicia una observació de la ment per prendre el seu control. Meditar es mantenir-nos en el aquí i el ara. Meditem per ser més feliços.

.

MEDITACIÓ
hipo

.

HIPOPRESSIUS

La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva és un mètode en que, a partir del control de la respiració i del diafragma, s’aconsegueix l’ascens visceral aportant múltiples beneficis.

.

HIPOPRESSIUS
fototallers

.

TALLERS

Periodicament organitzem diferents tallers. Consulta els tallers en curs i els tallers programats per als propers mesos.

.

TALLERS