ROSA MARIA DURAN

Professora de ioga i meditació, cofundadora amb Cristina Arribas de l’ escola Shankara. Amb una llarga experiència i pràctica personal rebent classes de professors formats a l’ escola Sivananda, vaig aconseguir el meu títol de professora de ioga, “YOGA SIROMANI” , Joya del Ioga, del prestigiós “THE INTERNACIONAL SIVANANDA YOGA VEDANTA CENTRE” títol reconegut per la International Yoga Alliance. Compto també amb l’experiència com a professora a l’escola Asana del Masnou, donant classes de tots els nivells i també a embarassades.

El 28 de juny de 2006, vaig rebre el meu nom espiritual de PARAMESVARI en honor al deu hindú SHIVA, que dintre de la mitologia hindú representa part de la Tri-Murti (trinitat hindú). Shiva representa l’ acte regeneratiu de l’ésser,el déu del temps, per tant destrueix i crea, també simbolitza en el seu aspecte de ballarí Còsmic, el moviment de l’univers; és també el gran asceta (meditador). És per tant el déu dels ioguis.

En aquesta nova etapa i davant de la meva responsabilitat com a professora, vull transmetre, com he fet fins ara, amb integritat i respecte els ensenyaments i la filosofia del Ioga, tal i com jo les he rebut a través dels meus Mestres

,

sin-titulo-1