Escola Shankara

HATHA IOGA

El Ioga és una eina que ens ajuda a ser més flexibles, tant físicament com mentalment. Ens fa més serens i més capaços de controlar les emocions, integra la unió de cos-ment- esperit. .

PILATES

El Pilates és un mètode d'entrenament que tonifica i estira la musculatura. Millora la postura i estilitza. Corretgeix la postura prevenint i millorant els dolors d'esquena, millora el rendiment esportiu i prevé lesions en la pràctica d'altres activitats.

DANSA ORIENTAL

Coneguda com Dansa del Ventre o Raks Sharki és una dansa sensual i molt diversa que realça la feminitat. Un excelent exercici cardiovascular i muscular a més de millorar l'estat d'ànim i emocional i fomentar la creativitat. És adeqüada per a totes les edats i també per a la recuperació postpart.

HIPOPRESSIUS

La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva és un mètode en que, a partir del control de la respiració i del diafragma, s’aconsegueix l’ascens visceral aportant múltiples beneficis.

MEDITACIÓ

La meditació es la practica que propicia una observació de la ment per prendre el seu control. Meditar es mantenir-nos en el aquí i el ara. Meditem per ser més feliços.

DANCE & FITNESS

A les classes de Dance & Fitness la base de la dansa clàssica, contemporània i Pilates es barregen amb el Fitness i Música de tots els estils. De vegades en barra, de vegades amb material lleuger tindràs com a resultat una classe més cardio i ballada on hi ha una major crema de calories.

YOGA & PILATES PRENATAL

Durant l'embaràs és important continuar fent exercici per prevenir l'augment de pes, problemes circulatoris o dolors d'esquena.