Escola Shankara

Shankara neix, fruit de la nostre inquietud i passió per les disciplines orientals, sense oblidar el que també ens enriqueix d’occident. Pensem, que moltes de les doctrines , filosofies o pràctiques orientals, contenen una gran font de saviesa , ensenyances ètiques, i cura del cos. L’ origen de moltes d’ aquestes disciplines es perden en el temps, però no  per això ens son indiferents. Mirant d’aprofitar tota la seva grandesa, la volem oferir amb serietat, fora de sentiments doctrinals, posant a disposició dels nostres alumnes, un espai agradable, familiar, i còmode. Ens agrada mantenir un esperit incansable amb  il·lusió i energia a l’hora d’impartir les nostres classes, tenint en compte sempre i estant obertes a  noves propostes, per oferir als nostres alumnes, activitats, tallers, o monogràfics que siguin del seu interès.

Us convidem a conèixer de prop Shankara.

ROSA MARIA DURAN

PROFESORA

Professora de Hatha Ioga i Meditació certificada per The International Sivananda Yoga Vedanta Centre directora i fundadora junt amb Cristina Arribas de l’ escola Shankara.

CRISTINA ARRIBAS

BAILARINA Y PROFESORA

Ballarina y professsora de Dansa Oriental. Instructora Certificada de Stott Pilates i Low Pressure Fitness. Directora i fundadora de Shankara amb Rosamaria Duran.