MEDITACIÓ

Sivananda ens diu sobre la meditació:

L’habilitat per concentrar-nos està amb tots nosaltres, no es extraordinària ni misteriosa

La meditació no es quelcom que un iogui tingui que ensenyar-nos, tu ja tens l’habilitat per silenciar els pensaments

La única diferéncia és que generalment aprenem a concentrar la ment externament en objectes. Quan la ment està completament concentrada, el temps passa sense que gairebé no ho notem, com si no existís. Quan la ment està concentrada ¡no hi ha temps!. El temps no és més que una modificació de la ment. El temps, l’espai, la casualitat i totes les experiències, son creacions mentals.

Tota la felicitat que aconseguim, ho fem a través de la ment. Per arribar a un estat de felicitat duradora i de pau absoluta, primer hem de conèixer com calmar la ment, concentrar-nos i anar mes enllà, portant la concentració cap el nostre interior.

La meditació es una experiència que no es pot descriure, de la mateixa manera que no podem descriure els colors a una persona cega.

L’estat meditatiu, transcendeix totes les limitacions, no hi ha passat, ni futur, ni causa. La meditació es diferent al son profund, ja que genera canvis dins la psique, refrenant i calmant les oscil·lacions de la ment. La meditació ens porta PAU.

A nivell físic la meditació ajuda a allargar els processos anabòlics de creixement i a reduir els catabòlics o processos de decaïment

Cada cèl·lula del nostre cos està governada per la ment instintiva i subconscient. Ambdues tenen una consciència individual i col·lectiva. Quan els pensaments i els desitjos flueixen en el cos, las cèl·lules s’activen, el cos sempre obeeix a la demanda del grup. Com la meditació porta un estat positiu i prolongat a la ment, les cèl·lules del cos rejoveneixen i es retarda el decaïment

Un no pot  aprendre a meditar, igual  que no es pot aprendre a dormir, però dins les nostres classes de ioga a Shankara t’ensenyarem les tècniques de la meditació.

La meditació ens fa mes feliços!!

OM NAMAH SHIVAYA!

Pots provar una classe gratuïtament contactant amb nosaltres

,

img_9935

.